dijous, 23 de desembre del 2010

Potser ja toca tornar-hi


No se si tornaré a escriure amb assiduïtat, però les circumstàncies em criden si més no ha deixar constància del que està passant. Tal com expressa amb clarividència en Vicent Partal, ens trobem davant d'un cop d'estat i davant d'això no hi ha mitges tintes. Cal reivindicació, mobilització, cal tornar a prendre el carrer.
Avui mateix, el dia després de la sentència del Tribunal Suprem en contra de l'ensenyament en català, Pineda de Mar ha posat el seu petit granet de sorra en contra de l'ofensiva espanyolista.
Una setantena de persones s'han concentrat al davant de l'ajuntament per mostrar el seu rebuig a la darrera sentència. Gent de diferents corrents ideològics ens hem aplegat per mostrar clarament la ratlla que no estem disposats a deixar trepitjar.
L'Estat Espanyol acaba d'atacar la línia de flotació del sistema educatiu català, un sistema que els catalanoparlants que tenim fills sabem com n'és d'imperfecte, però que està claríssim que el camí que ens mostra el Tribunal Suprem no farà res més que aguditzar tots els defectes que ara mateix tenim.
Avui em posat un primer gra de sorra, però que quedi clar, és el primer dels milers que posarem.