dimarts, 20 de maig del 2008

La camorra pscelista


La cosa porta tela, no els ha calgut gaire temps al psoe de pineda per anar posant a lloc els quadres sociates a l'estructura de l'ajuntament. Tot i que ja m'han avisat que no han fet res d'il·legal, no em direu que no fa mal d'ulls.
El nou tècnic de joventut de l'Ajuntament de Pineda, en Javier Naya, deu tenir un currículum ocult molt bo. Però si mireu el seu perfil, de ben segur que no tardareu trobar els mèrit que més han pesat en la seva elecció.

Una pista: No els trobareu dins de "Pel·lícules favorites"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin escàndol!!!, es ven bé, que aquests del PSOE no tenen vergonya a l´hora de fer les coses, no en van tenir prou en posar un càrrec de confiança, (evident-ment amic del PSOE de Mataró) perquè faci d´alcalde a l´ombra, si no que segueixen omplint els forats vuits que van quedant pel camí.

A veure el que trigaran, a fer fora la presidenta del casal de la dona i a posar un persona amb un perfil, diguem més adequat a les "necessitats del poble".

Anònim ha dit...

Aquest "senyor" va anar a l'escola amb el meu germà i no és la primera vegada que li donen un lloc de feina pel seu càrrec a les joventuts socialistes.
Que preguntin a l'empresa municipal Aigües de Mataró.